Jumitusta ja jäähyväiset Rolfylle

Tällä viikolla kaikki asiat ovat menneet aikalailla päinvastoin, kuin oli etukäteen suunnitellut. Mutta tämä vasta on arkea, johon kolmen lapsen äitinä on ollut pakko tottua. Suunnitelmat heittävät kuperkeikkaa juuri silloin, kun sitä vähiten toivoisi :(

Tähän viikonloppuun oli ahdettu tapahtumaa tarpeeksi koko kuukaudelle ja nyt nämä suunnitelmat lamautti onneksi meillä hyyyvin vähän nähty, mutta aina yhtä epätoivottu vieras, eli vanha kunnon oksennustauti. Kahdessa päivässä koko meidän viisihenkinen perheemme on kouristellut tämän taudin läpi, viimeiset vielä potevat.

Mutta... Väliin jäävät huomiset hautajaiset, lauantaiset ristiäiset ja sunnuntaiset kahden serkun yhteiset syntymäpäivät ja vielä hiihtoloman viettoon lähtö. Onneksi lomaa on koko viikko, tuskin sitä kokonaan sairastetaan, nyt ollaan jo kuitenkin niin hyvässä alussa (jos nyt niin voi sanoa :))

Mutta jos me jumitetaan sisällä, niin keittiökalusteet jumittavat puusepän luona liian kovan pakkasen vuoksi. Ja meidän sairastelumme vuoksi taas tuvan lattian käsittely jumittaa. Ja eilen, kun menin imuroimaan hiontapölyä meidän ikälopulla Rolfylla (pienin ja halvin imuri, minkä löysimme opiskeluaikana), ei Rolfy tykännytkään siitä! Ihmettelin hetken, että Rolfylla on jotain pielessä, kun ääni vain voimistui koko ajan, mutta se nyt on kestänyt jo niin paljon, etten kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota. Mutta hiontapöly ilmeisesti koitui sen keuhkoille liian raskaaksi, koske Rolfy otti ja sammui! En ollut uskoa silmiäni! Nyt täytyy silti sanoa, että Rolfy on palvellut meitä uskollisesti yli kymmenen vuotta, viidessä eri kodissa, eikä koskaan ole nikotellut kovia imurointikokemuksiaan. Ennen tätä. Jää hyvästi Rolfy!


Mutta onneksi hyvät ystävät kävivät meitä ilostuttamassa viikonloppuna (ja toivottavasti he eivät ole sairaina!!!).


Ja vielä suureksi onneksi kevät ei jumita, vaan on pakkasista huolimatta aina päivää lähempänä!

- Sara

2 kommenttia:

  1. Kiitos vierailusta blogissani! Piti tulla heti katsomana millaisia kohteita siellä asutana ja remontoidaan. Aivan upea talo! Kuvista ihailin mm. väliovia, huonekorkeutta, listoja, huonekaluja ja paljon muuta. Paljon löytyi remontistanne yhteistä meidän oman kanssa. Juuri viime syksynä vedettiin Uula munamattaa tuvan kattoon ja ollaan oltu maaliin oikein tyytyväisiä. Lukijaksi rupesin ja taidan linkittää blogisi omaan listaani.

    VastaaPoista
  2. Oi ihanaa, ensimmäinen lukija! Sydämellisesti tervetuloa! Löysin sinun blogisi vasta aika äskettäin ja olen myös löytänyt paaaaljon yhtäläisyyksiä :) Ja tuntuu, että ihan oikeasti kun monia remonttijuttuja miettii, niin saa onneksi ja aika helposti vahvistuksia omille mietinnöilleen täältä blogimaailmasta. Rautakaupasta kun harvemmin saa :)

    Iloisena otan lukijan vastaan ja toivotan erityishyvää lauantaipäivää!!

    Sara

    VastaaPoista