Jatkoa tuvan remonttiin

Ajattelinpa vielä valottaa tulevan tuvan pääpiirteitä. Kalusteet tulevat lähellä asuvalta puusepältä ja odotukset niiden suhteen ovat kyllä todella korkealla. Kyseinen puuseppä on tehnyt meille muutamia ovia ja ikkunoita ja työn jälki on jotain aivan ainutlaatuista! Kalusteiden pitäisi olla jo tuota pikaa valmiina, meidän puolella paikoilleen laittoa jarruttavat vielä käsittelemätön lattia ja tapetoimattomat seinät :( Mutta eiköhän ne saada paikoilleen, kun uuteen keittiöön on niin kova hinku!!

Tapetiksi meille tulee Sandbergin Miko:
Jääkaappeina on kaksi tällaista: Ja astianpesukoneena on tällainen: 
Kaikki keittiön koneet, mukaan luettuna Smegin kaasuliesi, me tilattiin Saksasta ja tilaus sujui yli odotusten. Me ollaan kyllä paljonkin tilattu kaikkea ulkomaisista nettikaupoista (kun täällä maalla asustellaan), mutta ei nyt näin isoja ostoksia ennen olla tehty. Positiivinen kokemus kyllä! Tilauksen teosta ja rahojen siirron jälkeen koneet tuotiin n. viikon sisällä kotipihaan. Koneet ovat siis jo olemassa ja odottelevat käyttäjiään! 

Tarkoituksena meillä on muutenkin sisutuksessa yhdistellä oikeasti vanhaa ja mahdollisuuksien mukaan uutta ja ehkä jopa joitain uposen uusia valaisimia. Meillä on kamalasti vanhoja huonekaluja, mistä kyllä suuresti pidän, mutta kaipuu myös jollekin ihan uudellekin on. Puitteet ovat vanhat, emmekä halua asua museossa, joten silloin onneksi saa uusiakin huonekaluja ja pikkuostoksia tehdä! 

Ei nyt tämän tähdellisempää asiaa ollut tänään, aurinkoista maanantaita!

- Sara

7 kommenttia:

 1. Meille on tulossa samat koneet! Ihana tapetti, tulee hauska kontrasti mustien koneiden kanssa.

  VastaaPoista
 2. Hauskaa! Noi koneet on niiiin ihanat! Meillä on toinen jääkaappi käytössä ja hyvin pelittää. Astianpesukone ei oo vielä kytketty, eikä muuten tapettikaan oo vielä seinässä... Onnea sinne teille hyvin tehdyille konevallinnoille :)!

  VastaaPoista
 3. Juu valinnat on tehty ja sit ei tarvitsekaan kuin rahaa näiden ostoon ;) No eipä me olla edes purkuhommia aloitettu keittiössä joten se on sitten sen ajan murhe!

  VastaaPoista
 4. Niin ja laittaisitko vielä linkin sinne kauppaan mistä tilasitte, KIITOS :) Mekin ollaan huomattu kyllä Saksan hinnat ja ylipäätään paljon vertaan netissä hintoja, monet jutut on muualla Euroopassa paljon halvempia kuin täällä.

  VastaaPoista
 5. Jeps, se oli emarkt24.com se sivusto. Oltiin sähköpostiyhteydessä sinne ja sen kautta hoidettiinkin ne ostot. Paypalin kautta maksettiin ja viikossa ne koneet oli tässä pihassa. Rahti maksoi muistaakseni kahdesta jääkaapista, astianpesukonnesta ja kaasuliedestä vajaat 300€. Oli tosi ystävällinen palvelu ja siis tooosi nopee!

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon ja aurinkoista viikonloppua! Tämä on taas yksi hieno asia tässä bloggaamisessa, siis tiedon jakaminen :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos samoin! Kivaa, kun voi olla hyödyksi :)

  VastaaPoista