Pintoja

Koko ajan pää raksuttaa kaikkea, mitä pitäis päättää, mitä pitäis tilata ja mitä pitäis tehdä ja vielä missäkin järjestyksessä. Pidemmän aikaa, sanotaanko nyt, että ainakin vuoden verran, ollaan yritetty kartoittaa laatta-asioita. Meille ei vaan jotenkin istu sellainen, että mennään kauppaan ja ostetaan. Jotenkin vaan tuntuu siltä, että nykyään Suomesta ei saa ihan kaikkea sitä, mitä haluaisi. Haluaisin tukea suomalaista työtä, mutta jos vaan täältä saisi enemmän valikoimaa!

Kun täällä maalla asutaan, on joutunut valitettavasti huomaamaan nettikauppojen tarpeellisuuden. Ja pääsääntöisesti (tai oikeastaan lukuunottamatta yhtä kertaa), ovat kokemukset pelkästään hyviä, sekä suomalaisista, että ulkolaisista nettikaupoista.

Mutta niistä laatoista. Mun mielestä suomalaiset laattakaupat vaan ovat tylsiä. Suurin osa laatoista on valkoista, beigeä tai harmaata ja niistä sitten pitäisi pystyä valitsemaan. Me eksyttiin kauan sitten yhden ihanan laattakaupan (kyllä, laattakauppakin VOI olla ihana!) sivuille ja lähin putiikki on Tukholmassa. Sinne voisi tietysti mennä itsekin laattoja hakemaan, mutta he myös toimittavat sieltä tilaukset Suomeen. Jos nyt alkaa tilaamaan suuria neliömääriä, niin kyllähän silloin toimitusmaksutkin kasvavat. Me tarvittaisiin keittiöön n. neliö välitilan laattoja. Hinnat huimaa päätä, sitä mukaa kun neliömäärä nousee, mutta kyllä nää laatat vaan ovat niiiiiin kauniita! Kaikki kuvat on www.firedearth.com- sivustolta.
Mukavaa maanantai-päivää toivottaa sumun keskeltä

- Sara

1 kommentti:

  1. Mahtava löytö! Olisi laittanut meidänkin laattamietintöjä uusiksi, jos olisi ko. putiikki nähty aikoinaan netissä.

    VastaaPoista