Onko vähän pitkä projekti?

Nyt tuntuu tosiaan siltä, että onhan tää aika pitkä projekti. Tänään silti saatiin valittua viimeiset maalit sisätiloihin, eli kuistien lattiat, seinät ja katot, toisen lastenkamarin lattia ja entisen puhelinkamarin lattia. Ehkä siinä ei nyt ihan kaikki "viimeiset" maalit ole vielä, mutta aika lähellä. Puuseppä käy pari kertaa viikossa tuvassa ja kyllä hän nyt aina siellä jotain tekee :) Tupa kuitenkin alkaa olla melko valmis. Mitä nyt tasot puuttuvat, kaapeista hyllyt, ruokakomerosta paljon hyllyjä, avohyllyt seiniltä ja sitten tietysti pinkopahvit, tapetit ja kaikki sähkö- ja listatyöt. Mutta eiköhän se sitten siinä ole. Ai niin ja välitilan laatat ja muurin maalaus. Mutta sitten se on valmis.

Tää keittiö tulee olemaan vaalein näistä meidän huoneista, mutta kunhan sinne tulee tapetit ja laatat ja muut tekstiilit, niin eiköhän sinnekin väriä saada!

Niin ja oikein paljon tervetuloa uusille lukijoille! Oikein tosi mukavaa, että löysitte tänne!
Mukavaa viikonalkua kaikille!

- Sara

(siinä sitä tuli huutomerkkiä kerrakseen)

12 kommenttia:

 1. Eiköhän nämä vanhat talo veny projekteina vähän yhdellä sun toisella :DD
  Minulla oli vielä tätä taloa ostaessa visi tavoite, että valmista on viiden vuoden päästä, siis ne sisätilat. Ja katinviikset ole mitään valmista vaikka kohta tulee 6 vuotta täyteen!!
  Pikkuhiljaa, se on hyvä :)

  VastaaPoista
 2. Katja: No juu, niinhän se on ja olihan se tiedossakin. Silloin kun itse tekee, niin ei oikeastaan voikaan odottaa kovin nopeasti valmista. Ihan samaa mieltä kanssasi!

  Soila: Kiitos ystävällisestä viestistäsi ja ylipäänsä kommentistasi! Jätän sen nyt kuitenkin julkaisematta, koska se turhan suoraan ilmoittaa meidän sijainnin, enkä sitä tällä hetkellä vielä haluaisi suoraan täältä luettavaksi. Ymmärtänet varmaan :) Mutta kiitos, tuntuu mukavalta pitää kunnossa suvun vanhaa tilaa.

  VastaaPoista
 3. Solja, kädet kirjoittivat nopeammin, kuin pää toimi, nimi huiskahti väärin. Pahoitteluni!

  VastaaPoista
 4. Noh, minuakin vähän huvitti tuo viittaus pitkään projektiin. :)
  Täällä väännetään edelleen. Kohta yhdeksän vuotta täynä remontin keskellä. Talon oston aikoihin naureskelin pitkiä remonttitarinoita; meillähän ei tule menemään paria vuotta kauempaa. Joopajoo.

  Kiva blogi. Poikkeilen vähin äänin edelleen.

  Paula

  VastaaPoista
 5. Kiitos Paula! Poikkea, milloin lystäät:) Niinpä niin, kyllähän tähän varauduttiin. Kun ei asuta tuossa remonttitalossa, niin sitä jo vähän odottelee muuttoakin. Mutta jos nyt siellä olis edes juokseva vesi, niin ehkä sitten...

  VastaaPoista
 6. Löysinpäs kivan blogin täältä! Luen varmaan sen alusta loppuun asti huomenna ja laitan seurantaan Google readeriin :) Aivan ihana projekti teidän talo! Meillä on paljon uudempi, v 1927 rakennettu maatila. Talon alakerran appivanhemmat menivät pilaamaan lastulevyllä 1970-luvulla ja yläkerta on pääosin 1950-luvun kuosissa. Erityisesti keittiön remontti on ajankohtainen. Meille on tulossa vastaavanlainen keittiö kuin teillä, siksi projektianne on mielenkiintoista seurata. Oma tuleva keittiömme on massiivikoivua (rungot,ovet ja laatikot) vetimet Rakennusapteekista. Meilläkin saranat näkyy. Meidänkin remontti vaan kestää ja kestää. Keittiösuunnitelmankin tein jo lähes 10 vuotta sitten ja vasta tänä vuonna pääsemme sitä toteuttamaan.

  t.Lissu
  http://lissunomablogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Keittiön kalusteet näyttää oikein mahrottoman hyvälle :)
  Ja kiva, että siellä näkyy olevan tuollainen wanha kunnon patterikin. Meillä jouduttiin tyytymään uusiin, kun yhdet wanhat patterit piti tulla meille, mutta kuinka ollakkaan ehtivät sitten kuitenkin kaatiskuormaan...:/
  Meillä yläkerran remppa etenee; Vitalit on nyt tilattu ja ikkunat laseja ja maalia vaille valmiina. Johan se ehti kaks vuotta junnata paikallaan tuokin kohde.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Lissu! Täytyykin tulla heti kurkkailemaan sinne sinun blogiisi :) Meillä oli koko talon sisätilat suoraan 1950-luvulta, mutta nyt sitten pikkuhiljaa alkaa tulla muutosta. Muovit pois ja kaikki vanha hyväkuntoinen esiin. Massiivikoivua on meillä keittiö myös, rungot taitavat olla jotain muuta. Vetimet ja saranat myös Rakennusapteekista. Onkohan meillä sama puuseppä :)? Onnea vaan keittiöprojektiin, se on kyllä yksi tärkeimmistä!

  Ja kiitos myös Kesäkukka! Patterit olivat oikea onnenpotku, löydettiin samasta (tai siis ostettiin) paikasta 8 samanlaista patteria, hiekkapuhallutettiin ja maalautettiin ja nyt ne on melkein kaikki paikoillaan. Yksi patteri vain jäi uupumaan.
  Hienoa, että teillä etenee, pari vuotta kuluu yllättävän nopeasti näissä hommissa!

  VastaaPoista
 9. Ihan ihqu uusi lukija täällä;) Blogisi nimi on kiva, meillä kun kolmas poika on Lauri! Edellinen kotimme oli alunperin 40 -luvulla jo nimetty Laurilaksi ja me uudistimme nimeä Laurinkallioksi. Talo seisoi hienosti kalliolla. Tämä uusi koti on Inkerilä, pienen tyttömme kunniaksi!Voimia remonttiin ja iloa kevään tulosta:)

  VastaaPoista
 10. Tervetuloa vaan! Kivat nimet teidän lapsillanne :) ... ja taloillanne :) Mukavia kevätpäiviä myös sinulle!

  VastaaPoista
 11. Kyllä kannattaa vanhaa laittaa. Vanhoissa arvo säilyy. Upea tuo puulattia.

  VastaaPoista
 12. Ihan samaa mieltä! Puulattia on miehen omaa jälkeä ja on kyllä syystäkin siitä ylpeä. Minustakin se on upea.

  VastaaPoista