Maalari maalasi

Tänään pääsin sutimaan puhelinkamarin (mikä se siis ennen on ollut) lattian kun pienimmäinen kellahti päiväunilleen. Heti, kun sängyssä oli ollut hiljaista vähän aikaa, vaihdoin maalausvaatteet päälleni, kaappasin kainalooni tietokoneen, Prinsessa-dvd:n ja itkuhälyttimen. Valkoisessa rivissä 5-vuotias sai katsella hetken valitsemaansa dvd-elokuvaa ja minä pääsin maalailemaan. Lattiaa oli ihana maalata! Kerrankin lattia oli tasainen (ei siis kovin vanha lattialauta) ja sitä oli tosi helppo maalata. Väriksi meillä valikoitui tällä kertaa Uulan valmiista värikartasta onnenpyörällä (suurinpiirtein) sävy nimeltä sade. Tapetti on huoneeseen vielä valitsematta, mutta ehkä se onkin helpompaa nyt, kun lattiamaali on jo paikoillaan? Eikö??


                                                   Tässä kuva ennen maalausta:
Ja tässä jälkeen:
Ja tässä vielä makuukamarista puhelinkamarin läpi tupaan. Nyt toi maalinsävy näyttää lähinnä uimahallilta, mutta tuo keskimmäinen kuva on kyllä lähimpänä totuutta.
Sisäremontit edistyvät ihan yhtä vauhdikkaasti kuin tähänkin asti, mutta nyt alkaa tulla pientä paniikkia myös puutarhan puolesta. Kävin tänään kukkamaalla ja samalla kun nostelin pienimmäistä, juuri kävelemään oppinutta tytärtäni mutalätäköistä pois, niin yritin epätoivoisesti saada joitain vanhoja, viime kesän kuivuneita kukkaraatoja ylös. Sainhan minä haravoitua ehkä neliön! Sitä kuollutta on niin paljon, eikä tilannetta helpota se, että koko kukkamaa oli viime kesän täysin villiintynyt.

No, yritän olla kehittämättä tämän suurempaa paniikkia puutarhanhoidosta, kai se jonain vuonna on sellainen, kun minä haluan. 


Minä poistun pääsiäisen viettoon ja toivotan jokaiselle rauhallisia ja lämpimiä pääsiäispyhiä!


- Sara

p.s. Tervetulotoivotukset vielä uusille lukijoille :)


5 kommenttia:

 1. Oikein hyvä värisävy lattiassa.
  Aurinkoista pääsiäisen aikaa teille myös!

  VastaaPoista
 2. Kiva sävy tuossa lattiassa sinulla ja kas, minkäs teit: tartutit maalauskipinän lukijaasikin (pitkästä aikaa alkoi tehdä mieli pensselipurkille), joten taidankin tästä hilpaista maalikaupan kautta pääsisäisen viettoon. Pääsiäisherkkuja voi nimittäin sulatella tehokkaasti maalailemalla yhtä jos toista huushållissani kuntoon! Kiitos kipinästä ja aurinkoisen lämpöisiä pyhiä sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista
 3. Välillä pitää antaa puutarhan olla, jos on muuta (ja välillä päinvastoin ;). Mukavaa pääsiäistä. Ihanaa lattiaa näkyy kuvissa!

  VastaaPoista
 4. Maltze: Olipa mukavaa kuulla, jos sain kipinän tartutettua! Maalaus on kyllä kivaa (ainakin sopivissa määrissä). Lämpöistä maanantain jatkoa myös sinulle!

  Hyvä Mieli: Niinpä :) Pääsiäinen on ollut oikein mukava, toivottavasti myös sinulla!

  VastaaPoista