Sisustuskuvahaaste


Nyt kun blogini kirjoittelu on ollut kohtalaisen hidasta, ajattelin laittaa vähän lisävirtaa itseeni nappaamalla  Susannan työhuone-blogista 4 viikon sisustuskuvahaasteen (ja hän on siis napannut alkuperäisidean sitten taas imageblackandwhite-blogista). Saapa nähdä miten käy...

Kirjoittelin jo menneellä viikolla pitkän jutun eristeistä, levytyksistä, ikkunankierroista sun muista, mutta kuvat jäivät puhelimeen (kun ne sillä otin), eivätkä ne suostuneet siirtymään koneelle. No, nyt vanha raakkini on taas päivitetty ja kuvatkin ovat koneella. Eli ehkäpä sen jutun saan sitten taas jonain päivänä kuvien kanssa kirjoitettua.

Haasteen mukaan ensimmäisenä on viimeisin sisustushankinta. Meillä on kohtalaisen vaikea tilanne tällä hetkellä säilytystilan osalta ja siihen asiaan pyrimmekin koko ajan (budjetin rajoissa) jollain lailla vaikuttamaan. Suuria muutoksia tässä asiassa ei ole vielä tapahtunut, mutta henkarinaulakon saaminen sisääntulon yhteyteen tupaan helpotti kummasti asiaa. Naulakko on kuitenkin hieman liian korkealla lapsille, tai he eivät siis käytännössä ylettäneet laittamaan takkejaan siihen. Olemme haaveilleet jo pitkään Charles and Ray Eamesin värikkäästä pallonaulakosta. Ja naulakko-ongelman jatkuttua tilattiin se verkkokaupan kautta Englannista ja saatiin se näin hieman halvemmalla kuin Suomesta ostettuna. Ja onhan se ihana :) Tosin näin talvivaateaikaan sehän ei pääse ollenkaan oikeuksiinsa, koska se on koko ajan tupaten täynnä. Nytkin poistin puolet vaatteista, jotta edes yksi pallukka näkyisi kuvassa. Mutta kesällähän se onkin sitten ihanan tyhjä, niinkuin naulakon kuuluukin :)

Näitä naulakoitahan tehdään tällä hetkellä myös erilaisissa väreissä, mutta halusimme ehdottomasti tämän alkuperäisen värikkään, onhan nyt kuitenkin kyse lasten naulakosta.

Jeps, nyt menen ripustelemaan ne lattialle heittämäni vaatteet takaisin naulakkoon :) Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

                                                                - Sara

1 kommentti:

  1. Kiva, että nappasit haasteen! Tuo on kyllä iloinen naulakko, minustakin värillisvärikäs versio on paras.

    VastaaPoista