Sisustushaasteen eka viikko pakettiin

Mulla on näköjään pidempi viikko kuin ihmisillä yleensä :) Sisustushaasteen ensimmäinen viikkoni päättyy nimittäin nyt, luultavimmin aikaa on kyllä mennyt reilusti yli viikko...

Haasteessa oli ekan viikon lopuksi aiheina kylpyhuone ja jotain mustavalkoista. Kylpyhuonettahan meillä ei edelleenkään ole (!), mutta yläkerrassa sentään wc. Sekään ei ole ihan valmis, mutta kaikki toiminnot  ovat kunnossa. Peilit, valaisimet ja listoitustyöt vielä puuttuvat, mutta muuten wc näyttää siltä, miltä wc kai yleensä näyttää.


Wc me paneloitiin "wc:n" puolelta petsatulla ja lakatulla helmiponttipaneelilla. Pyyhekoukut olivat veskissä jo ennestään. Ne ovat keraamiset ja mun mielestä tosi kauniit.


Valoa on tosiaan vielä hieman liian vähän. Valaisimet ovat kyllä jo olemassa, mutta odotellaan niitä peilejä :) Allashana meillä on kosketusvapaa Alessin (Oraksen) hana, joka on käytössä todella hyvä. Vettä tulee helposti ja sen tulo loppuu nopeasti. Tykkään!


Mitään mustavalkoista en enää keksinyt, kun pianokin tuli jo otettua aiempaan. Päädyin sitten kokomustaan, eli jääkaappiin. Meillä on näitä kaksi ja en voisi olla niihinkään tyytyväisempi. Alkuun pelkäsin, että jääkaapeissa näkyvät kolmen tytön sormenjäljet jatkuvasti, mutta pelko oli ihan turha. Näkyyhän niissä, jos läheltä katsoo, muttei kauas ollenkaan. Rosterinen jääkaappi, joka oli edellisessä kodissa, keräsi sormenjälkiä sekä aikuisilta, että lapsilta. Olen niin tyytyväinen, että ei tarvitse joka päivä heilua rätti kädessä.


Ehkäpä jatkan toista viikkoa jo huomenna :)

- Sara

1 kommentti:

  1. Jääkaappi on varmaan sisäpuolelta valkoinen, eli kokonaisuudessaan mustavalkoinen!

    Tosi kaunis yhdistelmä tuo uusi wc-pönttö ja petsatut seinät.

    VastaaPoista