Naulakko

Tuoli, jota naulakoksi kutsuimme noin puoli vuotta, on poissa! Tai tuoli on edelleen olemassa, mutta nyt on myös naulakko. Talvivaatteiden käytön myötä tuoli alkoi näyttää aika hurjalta, vieraatkin alkoivat viskellä takkejaan missä nyt sattui tilaa olemaan... Kuten myös oma perhe.

Meillä oli jo jonkin aikaa tarkka visio siitä, millaisen naulakon me haluamme. Ollaan ilmeisesti miehen kanssa synkronoitu ajatuksiamme samoille aaltopituuksille, koska toisista tietämättämme ajatus naulakon olemuksesta ja ulkoasusta oli tismalleen sama! Toteutus oli vaan vielä alkusyksystä keksimättä, tai lähinnä kuka sen meille aikoo tehdä. Mies kun ei ollut eläessään hitsannut mitään.

Minäkin kyselin ensin muutamilta ammattilaisilta tarjouksia hitsaustyöstä ja naulakon toteutuksesta, mutta mies alkoikin kiinnostua hitsaushommista ihan itse. Eipä aikaakaan, kun meille ilmestyi hitsauslaitteet, suojatarvikkeet ja pian myös rautaputkea. Ja eipä aikaakaan, kun naulakkokin oli valmis. Ja juuri sellainen, mikä haluttiinkin!

Oikein hyvää vuodenvaihdetta kaikille!

- Sara

1 kommentti:

  1. Just tommosen mä haluaisin kodinhoitohuoneeseen! Olispa loistopaikka kuivatella vaatteita henkarissa riippuen, ja jäisi lattiatila vapaaksi. Nyt meillä on sellainen jaloilla seisova teline, enkä tykkää siitä yhtään, pyörii aina tiellä siinä lattialla.
    On kiva myös naulakkona! Mukavaa Uutta Vuotta!

    VastaaPoista