Valmistumista

Tupa alkaa uhkaavasti olla valmis. Joitain listoja puuttuu, yhden nurkan tapetoiminen makulatuuripaperilla (joka on minun työni, heh), vähän verhoja ja tankoja, pikkuisen maalausta ja putsausta, mutta siinäpä se alkaa olla. Puuseppä kävi jouluaatonaattona laittamassa keittiön avohyllyt paikoilleen.

Alimman avohyllyn alapuolella on halogeenivalot, jotka tuovat kyllä todella tarpeellista valoa tänne tupaan. Sähkötyöt on vielä tekemättä loppuun. Halogeenivalot kytketään niin, että ne saa päälle kahdesta paikasta täällä tuvassa, heti sisääntulon vierestä ja sitten toiselta puolelta tupaan tultaessa.

Sen seurauksena, että avohyllyt saatiin paikoilleen, saatiin hyllyille myös niille kuuluvat astiat pois muualta, kuten ruokakomerosta. Ja eilisen päivän saldona onkin siivottu ruokakomero!
Ufon näköinen pallero viimeisessä kuvassa on saarekkeella oleva pöytälamppu :)


Mukavaa viikkoa!

- Sara

3 kommenttia:

  1. Aivan ihanat hyllyt, tässähän rupeaa itseäkin harmittamaan, kun ei laittanu avohyllyjä ollenkaan. Keittiön valoihin mullakin oli vähän samanlainen ratkaisu, loisteputki kaapin etureunaan valolistan taakse piiloon... no en saanut mitä halusin ja kun laatoissa oli jo reiät, niin sitten oli jo myöhäistä.

    VastaaPoista
  2. Hyvältä ne nyt näyttää, avohyllyt! Mukavaa alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista