Keittiöremontin top 5

Nyt kun keittiömme on ollut kokonaisuudessaan käytössä n. puoli vuotta, uskaltanen arvioida, mikä meni pieleen ja mikä onnistui. Tässä vaiheessa silti täytyy sanoa, että mikään ei tunnu menneen pieleen :) Ja se, jos mikä lämmittää mieltä!                                                                   1. Ruokakomero

                                    - tilava, kaikki nopeasti saatavilla ja näkyvillä, mikro piilossa
                                   
2. Saareke
- saareke kokonaan, siinä oleva toinen vesipiste ja kaasuliesi, laatikot, toisella puolella olevat kaapit ja betonitasot
3. Kodinkoneet ja toinen vesipiste

4. Jätevaunut
- näitä kolmen jäteämpärin kokonaisuuksia on meillä kaksi, enkä voisi olla tyytyväisempi 
-oma ämpäri biojätteelle, energiajätteelle, metallille, sekajätteelle, lasille ja tyhjille pulloille/tölkeille
6. Leikkuulauta

- tämä oli yksi toivomus, että saisimme ulosvedettävän, vanhanaikaisen puisen leikkuulaudan
Näiden lisäksi voisin vielä todeta, että kaapistojen profiili on mieleinen ja puusepän työnjälki erittäin mieleistä. Vetolaatikot ovat käteviä ja avohyllytkin (ainakin vielä) ihania! Tästä listasta uupuu tosin remontin perusasiat, kuten lattia, tapetit, laatat ym.

Jotain silti kertoo tämän tilan remontin onnistumisesta myös se, että meidän perheelle ilmeisesti riittäisi asumiseen tämä huone. Niin paljon vietämme täällä aikaa :)

Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua !

toivottelee 
- Sara 


19 kommenttia:

 1. Eikä ihme että olet tyytyväinen, tuohan on unelmakeittiö! Tykkää nappulaa voisi painaa myös tällä puolen ruutua :)

  VastaaPoista
 2. Se on todella hieno! Ei voi mutta sanoa, näyttää täydelliseltä :)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista! Toivottavasti pian pääsen ihailemaan omin silmin. Kun ei vaan menis kesään...

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos! Harvasta asiasta sitä voi olla päivittäin niin tyytyväinen moneen kertaan kuin toimivasta keittiöstä. Tykkään!

  VastaaPoista
 5. niin kaunis ja harmoninen tunnelma, ja varmasti myös toimiva :)
  kyllä kelpaa kokkailla!!

  VastaaPoista
 6. Upea on! Ruokakomero ratkaisee meilläkin monta ongelmaa, nielaisee mikron ja paljon muuta. Varsinaisia kaapistoja voi laittaa sitten vähemmän. Perinteet kunniaan :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä, tismalleen samaa mieltä!

  VastaaPoista
 8. Tosiaankin kaikki vaikuttaa toimivalta. Erityisesti ruokakomero on asia, jonka meillekin toivoisin. Meillä keittöremonttia ei ole tehty, kaikki on niinkuin sattui olemaan. Moni asia vaivaa aina keittiössä kokkaillessa ja haaveilen siitä, että joskus voitaisiin pistää uusiksi koko keittiö.

  VastaaPoista
 9. Meillä tällä paikalla oli keittiö, joka oli vuodelta 1956. Ja vaikka suurin piirtein kaikki olisikin toiminut niin meidät pakotti remonttiin vanhat vesiputket, muovimaton alla oleva monesta eri palasta tehty lautalattia (vaneria myös mukana), olemattomat eristeet lattian alla ja jopa märkää eristettä vesiputkien lähistöllä. Teimme myös muutaman hirsienvaihdon, sekä teimme kaikki lattiankannattimet ja lattian uusiksi. Lisäksi kolmen lapsen kanssa toimiva keittiö on aika pakollinen...

  Mutta sanoisin, että on niin hyvä nähdä ne asiat, mitkä keittiössä eivät toimi. Remonttia suunnitellessa on sitten huomattavasti helpompaa!

  VastaaPoista
 10. Wau! Vaikuttaa kyllä todella toimivalta kokonaisuudelta. :) Betonitasot haluaisin omaankin keittiööni, mutta en ihan tiedä miten ne tehdään? Jaksaisitko joskus kuvailla prosessia vähän tarkemmin tai osaako joku sanoa mistä löytyisi hyviä ohjeita?

  VastaaPoista
 11. Ihana! Voi, että se on ihana. Palasia on saatu nähdä pikkuhiljaa, mutta nyt kun koko komeus on valmis, niin ei voi muuta sanoa kuin että kylläpä olette onnistuneet nappiin!

  VastaaPoista
 12. Kauniilta ja toimivilta ratkaisuilta vaikuttaa. Ja keittiö on kodin sydän, siellähän viihtyy aina parhaiten vieraatkin ;) Mukavia pakkaspäviä!

  VastaaPoista
 13. Kiitos kommenteista!! Ehkäpä voisin jonain päivänä kirjotella noista betonitasoista vähän tarkemmin. Harmi vaan, että meillä ei taida olla työvaiheista sen kummemmin kuvia, ekä tietysti minulla sitä parasta tietoakaan :) Mutta eiköhän siitä jotain saisi kirjoitettua :)

  VastaaPoista
 14. Kiitoksia! Ja mukavaa, että olet löytänyt blogini :)

  VastaaPoista
 15. Hei! Olisin mielelläni kysellyt vähän tarkemmin keittiöstänne,löysin tänne Niittylän lapset-blogin kautta. Kiinnostaisi tietää kuka ja mikä puuseppä keittiönne teki, ja mihin hintaan. Lisäksi tuo kaakeli (valk-harmaa) on ihana, mistä sellisen löytää?

  Kurkkaa minunkin blogiini. :)

  kotiin-villafridhem.blogspot.com

  VastaaPoista
 16. Hei Linda ja kiva kun löysit tänne! Kävin kurkkaamassa blogissasi ja laatat ovat siis samat, kuin sinulla on siellä (ollut ainakin mietinnässä), eli Marrakech Designin kautta tilattuja. Ihanat ovat!

  Laitatko sposti-osoitteesi, niin pistän sinulle viestiä!

  Sara

  VastaaPoista
 17. Hei Sara,

  keittiö on todella tunnelmallinen ja upea. Minulla olisi sinulle kysymys liittyen keittiön kuvaamiseen lehteen. Laittaisitko minulle s-postiosoitteesi, johon voisin laittaa viestiä tulemaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, minulle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen sara.kylalaurila(at)gmail.com

   Sara

   Poista