Laattoja ja laattoja

Meidän elokuun puolivälissä tekemämme laattatilaus saapui aamulla. Olen jo ilmeisesti niin tottunut näihin aikataulujen venymisiin, että yllätyn aina iloisesti, kun jotain konkreettista tapahtuu :) Ja tämä jos mikä oli taas iloinen yllätys! Toki tämä yllätys olisi voinut tulla jo hieman aiemminkin, mutta koska kuljetusliike ei jostain syystä ollut saanut puhelinnumeroamme, niin vasta tänään osuttiin pihalle yhtä aikaa... Olivat käyneet jo muutamana päivänä aiemminkin.
Yllä välitilan laatta tupaan, eli kahden pienen betonitason eteen. Toisella tasolla on myös tiskiallas.
Wc:n lattialaatta. Seiniin tulee osaltaan kaakeli ja osaltaan sisar- tai helmiponttipaneeli. 


Eli tilasimme tupaan välitilan laatat ja alakerran wc:n lattialaatat. Lattialaatat jouduimme vaihtamaan (ennen kuin ne lähetettiin meille), koska kyseisiä laattoja ei odottelun jälkeenkään saatu varastolle. Laatat ovat paksuja (16mm), joten ihan köykäisestä lastista ei ollut kysymys.

Nyt siis olemme jo askeleen lähempänä suihkua, mikä on taas oleva melkoinen juhlan paikka, kunhan se tähän taloon saapuu!


                                                        Mukavaa joulukuista viikkoa!

                                                                  toivottaa Sara

5 kommenttia:

 1. Upea tuo välitilan laatta, sopii varmasti hyvin betonin kaveriksi! Juokseva vesi, tiskiallas, pistorasiat seinillä eikä jatkoroikissa, kattovalaisimet... voi miten nuo kaikki toi iloa kun on jotunut olla ilman jonkin aikaa:).

  VastaaPoista
 2. Remontin myötä oppii iloitsemaan ihan ihmeellisistä asioista :)
  Välitilan laatta on erityisen kaunis.

  VastaaPoista
 3. Puhutte niin totta molemmat! Enpä olisi ikinä uskonut, jos joku olisi kymmenen vuotta sitten sanonut, että tulet elämään kolmen pienen lapsen kanssa ilman suihkua puilla lämmitettävän saunan varassa yli puoli vuotta. Tai en siis olisi halunnut uskoa :) Mutta, kaikki tosiaan tuntuu hienommalta, mitä kauemmin sitä odottaa, vaikkei se nyt mikään itseisarvo olekaan.

  Välitilan laatta on myös sikäli mukava saada seinään, koska sen myötä saamme myös tupaan puuttuvat avohyllyt ja sen myötä astioita oikealle paikalleen ja sen myötä ruokakomeron vihittyä pelkäksi ruokakomeroksi. Nythän se on vähän muutakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Mistä noin ihanan lattialaatan olette löytäneet? Jos maltat tiedon jakaa... :) Mukavaa luettavaa blogisi yleensäkin näin vanhan rintamamiestalon remontoijan näkökulmasta!

   Poista
 4. Hei! Joku vielä eksyy tänne edelleen hiljaiseloa viettävään blogiini... Laatat on tilattu Marrakech Desingnista, Ruotsista. Heillä on upea valikoima marokkolaisia laattoja. Meidän laatat ovat betonilaattoja. Ollaan edelleen niihin tosi tyytyväisiä!

  VastaaPoista