Marraskuun valo

Eilisen hurjan myrskyn jälkeen tämän aamun huikea marraskuinen valo pistää unohtamaan kaikki menneet sadepäivät. Koko talon läpi paistava aurinko on ihana näky. Ainoastaan ne ikkunat, joissa meidän kuopuksemme käy läpsyttelemässä, eivät kyllä tälläkään hetkellä oikein kestä tuota auringonvaloa...
Sain tunnustuksenkin Ylätalo-blogista, kiitos kaunis siitä! Pitänee siis vastata viiteen kysymykseen ja jakaa muutamalle eteenpäin :)

1. Lempiruoka: Olen kyllä todella kaikkiruokainen. En millään haluaisi nimetä yhtä lempiruokaa, koska uusia mielettömiä makuyhdistelmiä on jatkuvasti karttunut. Jos nyt yksi pitää kuitenkin pitäisi nimetä, niin kyllä se ehkä on tällä hetkellä on sushi. Ihan itsetehtynäkin.

2. Lempimakeiseni: Maraboun minttusuklaakrokantti-levy. Ei siitä sitten sen enempää :)

3. Lempiluettavani: Tällä hetkellä hieman kehnosti luen kirjoja, iltaisin uni voittaa, eikä muuten ole siihen aikaa. Mutta kyllä koko ajan on kuitenkin joku kirja kesken, aika paljon yritän lukea suomalaista kirjallisuutta. Nyt on kesken Eropaperit (Laura Honkasalo), jota miehen kanssa jaksetaan naureskella ilta toisensa jälkeen. Mä kun alan taas lukemaan näitä eropapereita :) Hehheh.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Kutoa sukkia tuvan sohvalla istuen. 

5. Lempielokuvani: Milloinkohan viimeksi katsoin elokuvan nukahtamatta... Mutta elokuva, joka jäi mieleen pitkäksi aikaa ja sai myös miettimään, oli Lost in Translation. Niin hyvän mielen elokuva!


Pistän tämän eteenpäin Päivänpesän Elämää- blogille, sekä Talo-blogille ja Koivurinteen tila-blogille.

Eräs lukija kysyi myös, mistä olemme ostaneet niin ison purkin renessanssi-vahaa (jolla vahasimme tuvan betonitasot ja mm. vessan oven), niin tilasimme sen nettikaupasta, en vaan muista mistä... Mutta äkkiä googlaamalla tuli sellainen nettikauppa kuin brisa.fi esiin. Meillähän sitä on iso purkki (siis todella iso), mutta pienempiäkin sitä myytiin. On todella riittoisaa tavaraa :)

                                                 Mukavaa pikkujouluviikonloppua kaikille!


                                                                            - Sara

2 kommenttia:

  1. Kiitos tunnustuksesta! Upeat nuo kuvassa näkyvät tuolit ja pöytä(?). Saisiko niistä ihan oman postauksen?

    VastaaPoista
  2. No katsotaanpas, jos vaikka saisi postauksen aikaiseksi niistä :)

    VastaaPoista