Koti


Päivä päivältä tämä talo tuntuu enemmän kodilta. Siihen mahtaa liittyä myös se seikka, että päivä päivältä enemmän tavaroita on löytänyt niille kuuluvan oikean paikan. Tyttöjen huoneet, eli peräkamarit ovat jotenkin niin omanlaisensa näköisiä ja olen hirmu tyytyväinen tapetteihin ja huoneiden tunnelmiin noin yleensä. 


Alla isomman tytön huone:Tässä keskimmäisen ja pienimmän:


Lelut on siirretty erilliseen huoneeseen, joten tyttöjen huoneita on ihanan helppoa pitää siistinä. 
Tuliaisina Kööpenhaminan reissulta elokuun alussa toimme molempiin huoneisiin yövalot, joita on tosin nyt näin pimeinä päivinä mukava pitää päällä myös päiväsaikaan.Ja loppuun pikku ruokavinkki. Ihana lisäke tai sitten syötäväksi ihan sellaisenaan! 

-keitettyjä punajuuria lohkoina
- 150g auramurua       
-kermaa
-tuoretta timjamia
-suolaa
-pippuria

Tässä järjestyksessä sopivan kokoiseen uunivuokaan, 200C ja n. 20-30min, 


Mukavaa viikonloppua ja onnea kaikille isille!

- Sara

2 kommenttia:

  1. Kiitos :) Isomman tytön huoneessa jouduttiin uusimaan lankut, koska vanha lattia oli monesta eri palasta tehty, mutta pienempien huoneen lattia on vanha. Luultavimmin alkuperäinen. Siinä oli liimattuna vuoden 1928 sanomalehteä, jolloin täällä oli sukupolvenvaihdos meneillään, eli varmasti tehty vähän enemmän mieleiseksi. Paksu maalikerros poistettiin ja vähän hiottiin ja paklattiin; lopputulos on kyllä jalan alla aivan ihana :)

    VastaaPoista