Touhua ennen joulua

Meillähän joulun tulo ei mitenkään hidasta remontointia, päinvastoin, suurin odotuksin odotamme, että puuseppä tulisi asentamaan tupaan keittiön avohyllyt. Laatat ovat nimittäin paikoillaan! Avohyllyjä odotamme sen vuoksi, että saisimme ruokakomerosta pois sinne kuulumattomat astiat, samoin kuin laatikoista.
Avohyllyille siis tulevat kaikki perheen tavallisessa käytössä olevat arkiastiat. Sisko juuri sanoi, että toivottavasti teillä on sitten hyvä liesituuletin, jota meillä ei siis vielä ole... Olen silti vielä siinä uskossa, että kun me käytämme astioita koko ajan, niin pöly ei pääse niin pahasti pesiytymään hyllyille ja toisaalta taas niiden pyyhkiminen on mukavampaa, kun ne välillä tyhjenevätkin. Ehkä toiveajattelua, mutta näillä nyt mennään.

Viimeisessä kuvassa on kahvipöytä, joka on puuhellan vieressä hieman erillään muusta keittiöstä. Kaikkien välitilan laattojen päälle tulevat ne avohyllyt, kahvipöydän päälle yksi ja ikkunan molemmin puolin kaksi avohyllyä. 


Rauhallista joulunodotusta kaikille!

- Sara 

4 kommenttia:

 1. Kyllä vaan on kauniit nuo laatat, myös seinällä. Minä olen aika kammoinen avohyllyjen suhteen, juuri sen pölyn ja keittiön rasvapölyn takia. Olen kai laiska siivoamaan :))

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita laattoja olet/olette valinnut. Minäkin laittaisin avohyllyt, pölystä huolimatta;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, meidänkin mielestä laatat ovat hienot :) Avohyllyt halusimme nimenomaan sen vuoksi, että yläkaappeja halusin niin vähän kuin mahdollista. Olen itse aika lyhyt ja syvät yläkaapit ovat mun mielestä tosi syvältä ( :)), arkiastiastoakin on tullut tässä päiviteltyä sopivampaan ja saa sinne hyllylle muutaman astiapyyhkeenkin pinoon. Ja ehkä ne avohyllyt ovat ilmavamman näköiset tuolla seinässä, kuin se, että olisi koko seinä pelkkää kaappia... No, pian sen sitten näkee!

  VastaaPoista
 4. heippa ja tosi kivat laatat ootte valinnut! meillä ei mun mielestä avohylly pahemmin pölyynny just kun niitä astioita käytetään, toisaalta en oo ehkä maailman tarkin ihminen sitä myöskään noteeraamaan.. Enemmän pään vaivaa aiheuttaa välillä se että niitä astioita ei toisaalta haluis käyttää kun hylly on puolityhjillään paljon ankeemman näkönen niin että mielellän sit kummiskin valitsee laatikosta toisia astioita..

  Hyvää joulua teiän pesueelle ja kiitos kortista, lasten suosikki :)

  -Leena

  VastaaPoista