Sähköä taloonTänään tulee ihan piakkoin sähkömies laittamaan ensimmäisiä virallisia sähköjohtoja ja rasioita paikoilleen. Vieraskuistista aloitetaan tänään, koska se on nyt ainut paikka, jossa on kaikki pinnat valmiina. Ikkunankiertolistatkin ovat valmiina!  Tästä lähtee siis sähkömiehen urakka. Meillä on vielä miettimättä pistorasioiden ja kytkimien paikkoja, mutta nyt ne täytyy ilmeisesti viimeistään päättää... :)


-Sara

7 kommenttia:

 1. Upeita nuo pistorasiat ja katkaisimet, ovatko vanhoja vai uusvanhoja?

  Meillä ei ole mitään vanhoja säästynyt vuoden -87 rempassa, mut aiotaan hankkia näkyvimmille paikoille noita uusvanhoja. Hinnat on niin korkeita, ettei joka paikkaan raaski!

  VastaaPoista
 2. Uusia nuo on kaikki. Ei meilläkään ollut oikeastaan mitään säästämisen arvoista ja nekin mitkä oltais haluttu säästää, niin hajos käsiin kun sähköjohtoja irrotettiin. Bakeliittikytkimistä luulisin, että ne on vanhoja, mutta käyttämättömiä.

  VastaaPoista
 3. Kauniita pistorasioita ja katkaisijoita, kerrassaan!

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos! Tuosta puuttuu vielä meidän varsinainen valokatkaisija, mutta eiköhän siitäkin kuvia tule jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 5. Todella hienoja katkaisimia -onko ne siis vanhoja vai uusvanhoja!?

  Olit linkittänyt blogini, kiitos kaunis siitä:) Tulin vastavierailulle ja täällähän onkin vaikka mitä mielenkiintoista! En ainakaan muista ennen vierailleeni:)

  VastaaPoista
 6. Minua tosin jäi mietitttämään tuo, ettette remppaa enää uudelleen....Jotenkin itse olen niin kyyninen ja realistinen, etten usko tällaista vanhaa möskää asuttaessani, että a) remppa tulisi koskaan valmiiksi b) se tulisi ainakaan valmiiksi ennen kuin se pitäisi aloittaa jo uudelleen....:D

  VastaaPoista
 7. Kiva kun löysit blogini Leena! Lueskelen blogiasi, vähän harvoin olen vaan kommentoinut... Posliiniset pisto- ja jakorasiat ovat uusia, ja siis luulisin, että bakeliittiset katkaisijat ovat vanhoja, mutta käyttämättömiä. Ostettiin ne perinnerakennuskeskuksesta.

  Tuosta remppaamisesta. Eihän se tietenkään varmaa ole, ettei mitään tarvitse tehdä, mutta pääasia meillä remontoinnissa on, että tehdään niin hyvin ja kunnolla kuin vain pystytään. Käytetään varmoja hengittäviä materiaaleja ja yritetään tehdä myös sisätiloissa sellaista, mitä jaksettaisiin katsella pitkään. Ehkä olen taas puolestani yltiöpositiivinen, mutta meitä ennen talo on remontoitu mummuni ja vaarini toimesta vuonna 1956 ja nyt sitten tehdään se seuraava remontti. Me nyt vaan toivotaan kovasti, että me ei olla niitä seuraavia remontoijia. Meillä on tässä pihassa niin paljon ylläpidettävää, että kannattais ihan meidän itsemme vuoksi tehdä kaikki kunnolla :)

  VastaaPoista