Peräkamarit

Luvattoman pitkä poissaolo täältä... Toisaalta, esimerkiksi valokuvaaminen kodista on vaikeaa, jos ei ole kotona :) Loman alku vietettiin muualla ja kotiin tullessa oli taas ihanaa käydä ihastelemassa tapetoituja huoneita. Tässä ensimmäisessä kuvassa on talon ainoa makuukamari, jossa on kaksi ikkunaa. Tämän vuoksi uskalsimme laittaa huoneeseen tummemman tapetin. Tämän huoneen lattia käsitellään vielä hiomalla ja maalaamalla. 
Tämä seuraava kuva taas on huoneesta, johon paistaa aurinko vain aamuisin, muulloin huone on aika hämärä. Tämä tapetti valaisi huoneen ihanasti!Tässä vielä näkymä lastenhuoneesta toiseen, ovi siis puuttuu välistä. Ovi on nyt maalattu kertaalleen, mutta odottelee allekirjoittaneen inspiraatiota toiseen maalauskertaan.Ihanan lämmintä kesäpäivää luvattu, me lähdetään nyt rannalle!

- Sara

4 kommenttia:

 1. Kauniit on tapetit ja miten hyvältä nuo näyttääkään sitten listojen kanssa:) Ja niin ihana tuo patterikin!

  VastaaPoista
 2. Kauniit tapetit. Saisiko tuosta tummasta lähikuvaa? Jotain tuollaista kun meillä on haussa isännänhuoneeseen.

  VastaaPoista
 3. Ihan ihana on tuo punainen huone. Kyllä uni maistuu.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos teille kaikille! Punainen tapetti vähän mietitytti 7-vuotiasta huoneen omistajaa, mutta tuntuu olevan nyt tyytyväinen. Huone varmaan muuttuu vielä kyllä niiden listojen myötä. Patteri tulee kyllä parhaiten esille tuon punaisen tapetin kanssa ja siinä huoneessa niitä on vieläpä kaksi :) Katja, tuo tapetti on Sandersonin Pelham, siitä varmaan löytyy parempiakin kuvia googlettamalla. Voin kyllä vielä kuvailla sitä lähempääkin. Mun mielestä se kuvio on tosi kaunis ja niitä oli montaa eri väriä.

  VastaaPoista