Perhe muuttaa vaiheittain

Oijoi, miten pitkä aika on viimeisestä postauksesta! Aikaa ei tahdo löytyä nyt millään ja toisaalta, mieluummin sitä on ulkona tai tekemässä jotain tärkeää tuolla toisessa talossa, kuin roikkumassa koneella...Me ollaan tosiaan alettu tehdä todella vähitellen muuttoa ja tajusin tänään, että tilanteemme on aika mahdoton. Aina ennen, kun ollaan muutettu, on se edellinen asunto pitänyt tyhjentää. Ja yleensä se uusi asunto on ollut tyhjä siinä vaiheessa, kun sinne ollaan muutettu. Nyt, meillä on kaksi taloa, jotka molemmat ovat täynnä tavaraa ja siinä sitten pitäisi tehdä jotain järkevää. Missäs järjestyksessä? Kumpi talo täytetään ensin? Kuinka paljon tavaraa tällä nykyisellä puolella on sellaista, mitä ei enää ikinä kaipaisi? Pelkona on hirveä tavaramäärä...

Mutta ei. Siihen me ei nyt sorruta! Haluan aloittaa systemaattisen tavaroiden kierrättämisen, joka koskee niitä tavaroita, joita emme kertakaikkiaan tarvitse. Enpäs vielä tiedä miten aion asian hoitaa, mutta eihän tämä nyt näinkään voi jatkua :)

Ihanaa on nyt se, että tuvassa on ruokapöytä. Leikkihuone näyttää lähinnä koulumuseolta, mutta saa nyt tällä hetkellä kelvata. Listoja puuttuu paljon, mutta isäni saapuu huomenna auttelemaan, joten toiveita on listoista oikeilla paikoillaan. Isommat tytöt ovat onnellisia omista huoneistaan, eivätkä malta odottaa varsinaista muuttoa. Ehkä muutama viikko me vielä sahataan tältä puolelta tuonne toiselle puolelle ja sen jälkeen sitten päinvastoin :)


                                                       Helteitä odotellessa

                                                              - Sara

4 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää! Onneksi ei tarvitse kiireessä muuttaa, mulla tais tulla vahingossa roskapussikin mukaan uuteen kotiin, kun oli niin kiire :(
  Mikä muuten mahtaa olla ensimmäisen kuvan kiva tapetti? Aurinkoista alkavaa viikkoa!
  t.Lissu
  http://lissunomablogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ja tätä muuttoa ei tosiaan tartte kiireessä tehdä, mutta on tässäkin näköjään omat ongelmansa :) Tuvan tapetti on Sandbergin punainen Miko. Samoin aurinkoista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Listahommat on kyllä syvältä jos suoraan sanon. Näpertelyä ja mikään mitta ei vanhassa talossa pidä paikkansa. Katot ja seinät kaikki vinoja. On ne silti vaan tullut tehtyä :)
  Kauniin kesäistä viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Siihen ne listahommat vähän on jääneetkin. Mies aina innolla aloittaa ja sitten saa yhden listan paikalleen, kun on hionut ja vuollut ja sovittanut paikoilleen toista tuntia. Lisäapu on tosiaan tarpeen!

  VastaaPoista