Kuisti

Meidän arkikuistimme taitaa olla melkein valmis. Mitä nyt muutama lista puuttuu ja ulko-ovi karmeineen pitäisi vaihtaa, mutta noin muuten. Seinät on maalattu Uulan Into-maalilla kolmeen kertaan (ja kerta toisensa jälkeen maali on ollut pienoinen pettymys). Lattia on maalattu Uulan puulattiamaalilla kahteen kertaan sävyllä Pilvi. Pilvi-sävyssä peittävyys on ollut todella hyvä, toisin kuin makuuhuoneen Kaura-sävyssä. Miksiköhän noissa Uulan maaleissa on niin suuria peittävyyseroja? Makuuhuoneen lattia maalattiin kuuteen (!) kertaan, eikä se edelleenkään ole kovin kaunis. Kuistin lattia taas tuli kahdella maalauskerralla kunnolliseksi.

Pistorasiat kuistilla ovat samoja kuin meillä muuallakin, mutta molempien kuistien valokatkaisijat ovat rakennusperintökeskuksesta ostettuja käyttämättömiä bakeliittikytkimiä. Sähkömies vihjaisi kauniisti niiden olevan talvisodan aikaisia...

Listoja ollaan viritelty kuistille pikkuhiljaa ja ulko-ovet odottavat pientä restaurointia. Ostimme molemmille kuisteille "uudet" ulko-ovet karmeineen eräästä purkutalosta ja ne tarvitsevat ainoastaan muutamia uusia puuosia.

Ja koska oma rakas tietokoneeni alkaa olla tiensä päässä, olen pakotettu päivittämään blogiani puhelimella ja tämä on kamalan tylsää ja aikaavievää... Mutta näillä on nyt hetken vaan mentävä! Mukavaa viikonalkua ihan kaikille!

Toivottelee Sara

4 kommenttia:

  1. Mahtavat nuo elämää nähneet kuistin lattialankut! Olisipa omakin kuisti jo tuossa vaiheessa...

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommenteistanne! Nuo lankut näyttävätkin kyllä siltä, että niiden päällä on muutama askel astuttu :)

    VastaaPoista
  3. Todella kauniit nuo katkaisimet teillä, aitoon vanhanajan tyyliin!

    VastaaPoista