Kesäistä

Ei ole tietoa päivistä enää. Mikä päivä tänään on? Ai lauantai? Eikun sunnuntai? Vai jo maanantai? Päivät täyttyvät ulkohommista, tavaroiden kuskaamisesta eessuntaas, ruoanlaitosta, ystävien tapaamisesta, loikoilusta ja myös mm. reissusta Ikeaan. Teemme yleensä Ikeasta jonkinlaisia etukäteen suunniteltuja täsmäostoksia, emmekä yleensä ostele sieltä mitään suurempia huonekaluja. Nyt meidän koko perheen (jeejee) matkamme ykköstarkoituksena oli löytää (l. ostaa) verhotankoja, joita meillä ei ollut aiemmin vielä yhtäkään. Tuvassa oli salusiineissa säälittävät naruviritykset nyt jo melkein vuoden ajan ja makuukamareissa ainoastaan pimennysrullaverhot. Että oliko se jo aikakin?


Tulipas pimiöitä kuvia...Saimme ostettua peräkamareihin tangot isompien tyttöjen valitsemilla päätynupeilla, sekä yllätysostoksena salusiineihin todella simppelit tangot, joita ei oltu hinnalla pilattu. Maksoimme kustakin tangosta vaivaiset 0,95€. Kiinnityskoukkuineen päivineen. Ja jotta eettinen minäni ei saa hepulia... Mitään ei taida olla tehtävissä? Niin me vaan kotiuduimme tankoinemme ja ovathan ne huomattavasti siistimmät ne hirvittävät roikkuvat narut...

Muuten olemme saaneet entisen ruokasalin, nykyisen tulevan oleskeluhuoneen jonkinlaiseen kuosiin. Kierreportaista puuttuvat edelleen ylhäälle tulevat kaiteet ja lattia maalattiin jäljelle jääneellä Uulan puulattiamaalin sävyllä sade. Ihan kiva, mutta sininen lattianväri alkoi tökkiä meitä niin pahasti, että päätimme antaa itsellemme mietintätauon ja suunnitella huoneen sävyt uudestaan. Jotain muuta kuin sinistä enää yhteenkään lattiaan, kiitos.

Ja uusi lukijakin on löytänyt (hiljaiseen...) blogiini, kivaa ja tervetuloa!

 

                                                         Aurinkoista heinäkuun alkua!

                                                                           - Sara

2 kommenttia:

  1. Ikean verhotangot ei tosiaan ole hinnalla pilatut. Meiltä puuttuu tangot vielä omasta makuuhuoneesta. Tarkoitus olisi löytää jostain kaksi vanhaa messinkistä tankoa tilpehööreineen. Ja mielellään kohtuuhintaan.

    VastaaPoista
  2. Me jätettiin myös makuuhuoneen tanko ostamatta, kun ajateltiin, että etsitään siihen joku vanha tanko. Ja kappas, retki vintille kannatti tehdä :) Muutenkin taidan tehdä ihan oman postauksen tämän päivän löydöidtä, sen verran hauskaa tavaraa tuli vastaan :)

    VastaaPoista