Valmista ja valmiimpaa

Yhtenä aktiivisena iltana jo pääsinkin tänne kirjoittelemaan, mutta sitten tuli jokin keskeytys ja siihen se sitten jäi. Tämän syksyn päälimmäisinä asioina ovat olleet töihinpaluu puolentoista vuoden jälkeen, lasten hoidon aloitus ja tietysti valmiit ja keskeneräiset asiat täällä kotona. Mies on tilaillut portaita oikein urakalla, ulkoportaat ulos (heh) ja sisäportaat sisälle. Ulkoportaiden, eli kivien pitäisi tulla jo ehkä tässä kuussa, sisäportaatkin luvattiin ennen joulua.

Ja sitten tärkeitä asioita, jotka ovat helpottaneet elämää niin paljon, että ei uskoisikaan! Kuvassa nyt ensimmäisenä näistä helpotuksista ehkä kuitenkin vähäisin, ruokakomeron valo. Ilmankin pärjäis, mutta onhan sitä nyt hienoa saada valokin vielä päälle, kun menee ruokia etsimään :)
Ja voi sitä riemua, kun ekat nakit paistui pannulla! Tätä kaasuasentajaa me odotettiin aika kauan ja hartaasti. Ihan mukava kaveri, mutta kuulemma jos sanoi, että tulee maanantaina, niin tarkoitti sitä, että yrittää tulla maanantaina, jos ei mitään muuta tule eteen... Mutta nyt en enää ajattele kaasuasentajaa, vaan vaikkapa huomisen aamun sunnuntai-blueberry-pancakes :)
Ja viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä vesi ja sen myötä myös astianpesukone. Kaksi kuukautta astioiden kuskausta edestakaisin talosta toiseen on ehkä ihan riittävästi. Kesämökillä voisin sitä tehdä, mutta kun arki alkoi kotona, niin hieman oli vaikeaa motivoida itseään jauhelihan paistoon toiseen taloon ja kattiloiden kantoon tänne. Mutta olen ylpeä itsestäni, että kohtalaisen mukisematta suoriuduin siitä savotasta ja nyt onnellisena täyttelen tuota suurta tiskikonetta!
Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Toivottaa

Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti