Reissuilua ja sähkötöitä

Juu ei olla paljon kotona oltu, ainakaan perheen kesken :) Ollaan joko oltu itse kyläilemässä tai sitten ollaan täällä meillä kestitty kyläilijöitä. Vettä ei edelleenkään tule kuin yläkerran vessaan (alakerrassahan ei vielä ihan näytä siltä, että sinne tulisi kylpyhuone...) ja tiskejä roudataan toiseen taloon ja takaisin, mutta yllättävän hyvin tää ainakin vielä sujuu.

Sähkömies käy säännöllisen epäsäännöllisesti ja on tehnyt nyt tuvan johdotuksia kuntoon. Ihan vielä ei valoja tule lamppuihin, mutta ehkäpä jo huomenna, jos hyvin käy!Tuvan ruokapöydän päälle lampuiksi me ollaan hommattu jo viime syksynä Artekin (olisko A330) lamput, jotka on aikoinaan suunniteltu ravintola Savoy'ta varten. Mun mielestä Artekin tuotteet vaan on hienoja, ehkä lamput erityisesti. Ja noi lamput kyllä on ihanat, sais ny vaan ne valot vielä sytytettyä :)

Katkaisijatkin on ihanat ja onpa ihanaa, kun alkaa olla valmiina sitä, mitä ollaan niin kauan suunniteltu ja jahkattu. Sähkömies on tosin hieman kiukutellut noita johtoja ja johtojen pidikkeitä, eli sellaset posliiniset noiden kierrejohtojen välillä (n. 20cm välein), mutta on nyt kuitenkin saanut niitä paikoilleen. Kaappeja saatiin joitain kannettua viime viikonloppuna veljen ja miehen toimesta, mutta edelleen tuo vaatesäilytysasia on hieman kesken. Tässä talossa on muutamia kiinteitä, seinään rakennettuja komeroita, mutta ei nyt ihan hirveesti tekis mieli niihin vaatteita ripustaa. Toisaalta ei taas haluaisi mitään suuria kaappeja jokaiseen huoneeseen, joten mietittävää nyt vielä on. 

Yksi meidän reissuista kohdistui Tarjanne-laivaan, eli Suomen vanhimpaan sisävesilaivaan. Ensin vähän nikoteltiin hintaa ja sitten mietittiin, miten siellä oleilu onnistuu 3,5h neljän lapsen, joista kaksi alle 1,5v kanssa, mutta laivareissu oli kaiken maksetun hinnan ja siellä oleillun ajan arvoinen! Tunnelma, hitaus, ruoka, maisemat ja ihan vaan oleilu oli mieletöntä! Me mentiin Ruovedeltä (joka muuten on todella kaunis ainakin kirkonkylältään) Virroille. Suosittelen!


Mukavaa heinäkuun jatkoa!

- Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti