Uusiks meni

Päätinpä uusia blogin ulkoasua. Olin niin kyllästynyt tuohon ylisuureen kuvaan ja muutenkin koko ulkoasuun. Olisipa mukavaa kuulla teiltä lukijoilta, mitä mieltä te olette tästä uudistuksesta. Huonompi vai parempi?

Olisin kiitollinen ihan kaikista vastauksista!

Sara


8 kommenttia:

 1. Ylisuuret kuvat alussa ovat vähän hankalia kun joutuu rullaamaan alas ennenkuin pääsee itse asiaan. Tykkään tästä!

  VastaaPoista
 2. Jeps, ylisuuret kuvat ovat tosiaan aika suuria, mutta toisaalta taas, kun ei ole sitä blogin aloituskuvaa ollenkaan, niin aika saman matkan joutuu rullailemaan viesteihin kuin ennenkin. Mutta kiva jos tykkäät, ainakin itse saa vähän virkistystä, kun on jotain muuta välillä :)

  VastaaPoista
 3. Minun koneella kestää hetken, ennekuin sivu asettuu. Ensin on kaikki ihan hassusti sikinsokin ja sitten kaikki elementit yksi kerrallkaan asettuvat paikoilleen. Mutta kun asettuvat, näyttää kyllä siistiltä.

  Vielä kun ottaisit sanavahvistuksen pois kommentoinnista, niin avot!

  VastaaPoista
 4. Parempi! Isoja kuvia sitten varsinaisiin postauksiin, kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Minullakin asettuu ja toimii hitaasti. Mutta se voi johtua myös vanhasta koneesta. Sanavahvistuksen poistoa toivon minäkin. Muutoin oikein hyvä :))

  VastaaPoista
 6. Kiitos palautteista! Sanavahvistus... Siis se, joka tulee, kun jättää kommenttia? Miten teillä muilla on? Ja isompia kuvia :) Nyt enää pitäisi saada se kamera. Iphonella otetut kuvat ei noin isoina silmää hivele ja noin muuten kamera on mallia nakki ja makkara. Mutta toivelistalla on!

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Itse vastasin itselleni anonyyminä... Joten poistin sen :) Sanavahvistus on nyt poistettu!

  VastaaPoista