Tauon lopetus

Nyt on pidetty sellainen tauko, että josko sen voisi jo lopettaakin. Remontissa on edetty yhden sun toisen asian myötä, mutta arki on siinä samassa muuttunut niin paljon, ettei blogille ole oikein riittänyt energiaa. Mutta nyt, kun arkea on takana jo kolmisen kuukautta, uskallan väittää, että se on nyt nähty ja selätetty. Aamulla lapset hoitoon ja kouluun, töihin, töistä kotiin, hakemaan lapset, ruokailu, harrastuksiin kuskailu, saunominen ja sohvan kautta nukkumaan. Näin se suurin piirtein menee...

Saunominen kuuluu sikäli melkein jokaiseen päivään, sillä suihkuhan meiltä edelleen puuttuu. Odottelemme parhaillaan suihkun/wc:n lattialaattoja, mutta koska Tangerissa on lakko, niin laattoja kuljettava laiva ei pääse lähtemään :) Eikös ne remontit aina jonkin asian vuoksi ihan oikeasti viivästy? Toki haluaisimme lattialaatat jo pikimmiten tänne meille, mutta minkäs teet... Ehkä sitten, kun se lakko joskus loppuu :)


Odotellessamme olemme kuitenkin saaneet jotain myös tehtyä. Kuten tyhjennettyä edellisen asuntomme! Tavaraa oli niin paljon, etten meinannut sitä uskoa. Tällaisia laatikoita, täynnä sekalaista tavaraa, on tyhjennetty lukemattomia. Onneksi myös kirpputorille, jossa onkin huomattava määrä tavaraa löytänyt tiensä uusiin koteihin.Tuvan kuisti alkaa olla suhteellisen valmis. Ovi vaihdetaan jahka jaksetaan, toinen ovi on jo olemassa. Listat ovat tällä hetkellä melkein laitettuna. Tilahan on kohtalaisen vaikea sisustaa, päädyissä ovet, toisella seinällä ikkuna ja toisella kolme ovea. Naulakkoa sinne ei oikein mahdu, eikä kenkiäkään ole mukava siellä talvipakkasilla pitää. Vähän vielä ollaan ajatuksen tasolla tässä asiassa.Saarekkeen valaistuksen (liesituuletinta ei vielä ole) ratkaisimme tilaamalla eBaysta ihanan Jielden pöytävalaisimen. Valaisin on oikeasti vanha, johon on sähköt uusittu. Se sopii hienosti betonitason päälle ja antaa sopivan valon työskentelylle. (Ja tästä lampustahan en saanut millään lailla siedettävää valokuvaa, joten saan tyytyä tähän versioon.)Nyt siirryn unten maille, jotta jaksan huomenna aloittaa taas työviikon ihanan syyslomaviikon jälkeen :)

Mukavaa viikkoa kaikille!

Sara


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti