Mukavuutta joka päivälle

Alakerran pesu/kodinhoitohuonetila alkaa olla viittä vaille valmis. Sähkötyöt ovat vielä teettämättä, mutta otsalampulla pärjää hyvin :) Tila on ollut alunperin halkovarasto ajalla, jolloin talossa oli puulämmitteinen keskusöljylämmitys. Ikkunan kohdalla oli luukku, josta halot heiteltiin sisään halkohuoneeseen. Öljypoltin sijaitsi tilassa, johon nyt tulevat portaat ylhäältä alas. Öljypoltin poistettiin siinä vaiheessa, kun me vaihdoimme lämmitysmuodon öljystä maalämpöön.

Suihkuhuoneen ikkuna ja ovi on teetetty samaisella puusepällä, T:mi Hannu Mikkola, joka on myös valmistanut keittiömme. Ovi on maalattu kiiltävän kirkkaankeltaiseksi, kahva vielä uupuu. Lavuaarihana on Oraksen Cubista-sarjan kosketusvapaa hana. Suihkuna on Oraksen Hydra-sadesuihku. Allas on Idon ja lattialaatat ovat Marrakech Designista tilatut.

Viereinen tila on kodinhoitohuone, jossa alkaa olla kalusteet paikoillaan. Sähkötyöt sielläkin tekemättä... Kodinhoitohuoneessa on mankeli ja kaappitilaa, jota en ole kyllä vielä ottanut käyttöön. Pitäisi ensin miettiä, mitä mihinkin tulee, ettei tarvitse moneen kertaan vaihtaa paikkoja.

Aika iso asia näin lapsiperheessä nuo toimivat pesu/kodinhoitotilat :)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

-Sara

6 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Tarttis oikein ajella taas katsomaan.

  -Leena

  VastaaPoista
 2. Miten teillä meni Marrakesh Designilta tilaus? Millaiset postikulut tuli, painon mukaanko? Mäkin oon haaveillut Marrakeshin ihanista laatoista jo pitkään!

  Terkut Varsinais-Suomesta! Ollaan tulossa teille kesällä ikkunankunnostusoppiin, voit kysyä mieheltäsi lisää ;)

  Jaana

  VastaaPoista
 3. Nyt täytyy sanoa, etten muista tilaushinnoista mitään... Ei ne nyt mitään ilmaisia olleet, mutteivät myöskään mitään tähtitieteellistä. Tilauksen kanssa oli hieman ongelmia, koska siellä Marokon päässä oli silloin lakko, eivätkä laivat päässeet lähtemään satamasta. Meillä ei ollut kiire, joten se ei kamalasti haitannut. Palvelu oli todella hyvää ja tilaus tuotiin kotiovelle. Tervetuloa vaan tännepäin!

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit laatat! Onko tuo punainenkin Marrakeshilta? Vai mistä olet löytänyt sen? Blogisi on muutenkin kiva ja innostava.
  Teveisin, Tiia, joka juuri on aloittelemassa vanhan talon remonttia

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos kommentista tänne hiljaiseen blogiin :) Nuo punaiset laatat ovat Metsänkylän navetasta, jossa myös olemme saaneet todella hyvää palvelua. Hehän myyvät sekä vanhaa ja käytettyä, että Domus Classican puolella uutta.

  Onnea ja kärsivällisyyttä vanhan talon remontointiin!!

  Sara

  VastaaPoista