Pikakohennuksia

Nyt kun remontti on kestänyt jo vuosia ja niin rahat kuin motivaatiokin ovat välillä hakusessa, ollaan päädytty tekemään muutamia pikakohennuksia. Toiset niistä peittävät vanhaa ja huonoa, toiset taas ovat löytöjä, jotka luullakseni ovat tulleet meille jäädäkseen.

Toisaalta on mukavaa, että omista tiloista löytyy huonekaluja jos johonkin lähtöön, mutta toisaalta se on kamalan kahlitsevaa. Olisi mukavaa tietää, kuinka vanhoja huonekalut/tavarat ovat? Kuka ne on tehnyt? Kenelle? Milloin? Mihin tarkoitukseen? Onko ne tuotu tänne, vai tehty tänne? Ostettu vai saatu? Monista huonekaluista on tietysti tietoakin ja varmuudella pihakeinu ja yksi lipasto ovat arpajaisvoittoja. Pihakeinun mummu voitti markan arvalla v. 1969 :)

Yhden huoneen, eli entisen puhelinkamarin maalaus suoritettiin kesällä hetken mielijohteesta. Huoneessa oli tummanvihreä, sinänsä ihan kaunis tapetti, mutta hirveän huonossa kunnossa ja maalinroiskeissa. Maalattiin seinät keltaiseksi, jotta joskus kun taas on rahaa :), voidaan tapetoida se haluamallamme keltaisella tapetilla.

Ja samalla, kun kuopuksemme muutti kyseiseen huoneeseen, tuli tarve saada hänelle jokin vaatekaappi. Sopiva löytyi navetanvintiltä, erityishienoilla vetimillä varustettuna :)

Remontti jatkuu täällä kellarin osalta, listoituksilla ja suunnitteluilla. Näillä mennään eteenpäin, mukavaa elokuun viimeistä tulevaa viikkoa!! Toivottelee

Sara

2 kommenttia:

  1. Kiva kaappi päheillä vetimillä. Huisin keltaiset seinät, sopii hyvin ruskeaan kakluuniin.

    VastaaPoista
  2. Joo ja paitsi vetimien myös kokonsa puolesta kaappi on just sopiva. Juuri yhden pikkuneidin vaatteille sopiva. Ja vaikka tuo keltainen väri huoneeseen tulikin vähän hetken mielijohteesta, näyttää se kumminkin koko ajan omaan silmään mukavalta.

    VastaaPoista