Hitaasti hyvä tulee...

Remonttiin taitaa tottua. Ainakaan se ei tällä hetkellä paljoakaan haittaa elämää, vaikka ei sitä suihkua ole vieläkään... Viimeisteltäviä asioita olisi vaikka kuinka paljon, mutta ehkä sitten loman aikaan saan minäkin jotain aikaiseksi. Päätettiin olla tekemättä mitään isompaa remonttia kesällä. Ehkäpä vähän ulkomaalauksen viimeistelyä, kellarin kunnostamista, pihan setvimistä, mutta toivottavasti myös vähän rentoutumista, puutarhahommia, ulkomaalailuja mukavassa auringonpaisteessa ja kellarin viimeistelyä. Eivätpä nuo hommat niin ikäviltä itseasiassa kuulostakaan.

Remontin pitkä kesto toisaalta tarkoittaa myös hyvin tehtyä, eikö? Toisaalta, onhan sitä yhtä Linnunlaulunkin huvilaa remontoitu jo aika tovi, eikä se siltä näytä... Minä ainakin olen vielä positiivinen sen suhteen, että saamme kaiken (tai no, vähän rankasti sanottu) valmiiksi. Silmä tottuu remonttiin nopeasti, mutta tekemättömät asiat myös vaivaavat mieltä koko ajan. Luulisin, että lopulta silmä oikeasti lepää vasta, kun se pitkä to do-lista on jotakuinkin tyhjä. Tai ainakin uudestaan aloitettu.

Kevät on kuitenkin jo pitkällä, sireenissä suuret silmut ja ruoho näyttää leikattavan hyvältä. Mutta miksi meidän 100-vuotias joulukaktuksemme vieläkin vaan kukkii? Ei kai se meinaa tehdä mitään ei-sallittua? Kuolla?

                                                             Aurinkoista kevään viikkoa!


                                                                           - Sara

4 kommenttia:

 1. Hei taas Sara,
  Olen ollut epävarma mihin keittiöön päätyisimme ja aivan jo pää pyörällä tarjouksista, mut nyt kun tulin taas lukemaan blogiasi niin sain sisäistä rohkeutta mennä tuota unelmaa kohti. Voi että tykkään!!! Sun maku on tosi lähellä omaani ja niin tykkään keittiöstänne! Voi olen jo saanut mieheni suostumaan tekemään betonitasotkin, jee! :) Mä tuun sit taas kysymään vinkkejä jos tarvii. Mistä muuten olet ostanut tuon kauniin punaisen tapetin joka teillä on keittiössä? Ihana sekin <3 Ehkä tulemme vielä sinne teille päin käymään kesällä :)

  VastaaPoista
 2. Hei, kyllähän tuo tapetti sun vanhemmista postauksista löytyikin, se on söpö. Olemme nyt siis päätyneet kyseiseen puuseppään ja tulemme häntä lauantaina tapaamaan. Olisi tosi kiva poiketa teillä samalla keittiötä ihastelemassa, jos olette kotosalla :)

  VastaaPoista
 3. Hei Miia ja kiitos viesteistäsi! Tosi mukavaa, että päädyitte siihen, mihin päädyitte! Ja ollaan kotona lauantaina, mihinkähän aikaan menette puuseppää tapaamaan? Tervetuloa vaan käymään!

  VastaaPoista
 4. Hei, Meillä menee matkaan 4h ja yritämme päästä matkaan 08 aikaan joten puoleltapäivin olisimme perillä. Emme ole sopineet tarkkaa aikaa puusepän kanssa, kun hän sanoi että hänelle käy mikä aika vain. Tultaisiin mielellään nopsaa teille ensin niin saadaan vähän mielikuvaa, minkä pohjalta on sitten helpompi jutella puusepälle. Eli kävisikö tuo n. klo 12? Saisinko osoitteesi sähköpostitse.

  VastaaPoista